GR|EN

Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο ZAK

 Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο γεωπόνος-οινοποιός Θανάσης Αρβανιτίδης θεωρεί το 2013 μια εξαιρετική χρονιά
για τον Ασκό Θεσσαλονίκης.

Η πιο πρώιμη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών επιφύλαξε ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις και συγχρόνως εξαίρετα ποιοτικά χαρακτηριστικά: δροσερές οξύτητες, καλούς αλκοολικούς βαθμούς, έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά, πλούσια γευστική δομή και χρωματική ωριμότητα στα ερυθρά κρασιά

Το Κτήμα Αρβανιτίδη μας προσκαλεί σε παρουσίαση και γευστική δοκιμή της νέας σοδειάς των λευκών κρασιών του. Θα δοκιμάσουμε:
το χυμώδες και εκφραστικό Chardonnay 2013
και την υπέροχα φρουτώδη Μαλαγουζιά 2013.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21.30 στο φιλόξενο open kitchen Bistro ZAK (Νικολάου Πλαστήρα 35 & Ταξιαρχών 1, Καλαμαριά, τηλ. 2310 438921).

Ο chef του ZAK θα προτείνει ταιριαστά πιάτα ημέρας.

Μαλαγουζιά Αρβανιτίδη και...
Σαλάτα σπανάκι
με φιλέτο πορτοκαλι, ντοματίνια, κρουτόν, ελιές και ψητό χαλούμι

Πένες με γαρίδες
σε μπισκ αρωματισμενές με βασιλικό και βανίλια

Chardonnay Αρβανιτίδη και...
Πράσινη σαλάτα
με μανιτάρια, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ με άρωμα καρυδιού

Μπούτι κοτόπουλο
με πατάτες φοντάν


νέα