GR|EN

Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο Mono restaurant – wine bar

Νύχτα Οίνου και Υπέροχων Μεσογειακών Γεύσεων
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το Mono restaurant - wine bar προσφέρει θελκτική μεσογειακή κουζίνα με μοντέρνους τόνους στην καρδιά του ομορφότερου σημείου της Αθήνας.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε
τους μοντέρνους τόνους στις μεσογειακές γευστικές παραδόσεις
μέσα από το μενού που υπογράφει ο chef Βασίλης Βασιλείου.

Συνοικοδεσπότης της βραδιάς, το Κτήμα Αρβανιτίδη
προτείνει τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τα εδέσματα.


Menu

Καλωσόρισμα με γαρίδα tempura με ταρτάρ από μάνγκο,
αγγούρι και τσίλι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Η βραδιά ξεκινά με έναν συνδυασμό κομψό, εξαίσια ισορροπημένο, αέρινο...


Μαριναρισμένο ανθότυρο με μελισσόχορτο
και μικρή σαλάτα με βαλεριάνα και αχλάδι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)

Ανακαλύψτε πως η φρεσκάδα της Μαλαγουζιάς
κολακεύει κάθε μπουκιά από το μυρωδάτο ορεκτικό



Ριζότο αρωματισμένο με μανταρίνι και φιλέτο καλαμαριού με μελάνι σουπιάς
Chardonnay 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
 Κλασικότατο το Chardonnay απογειώνει το πλούσιο σε θαλασσινούς τόνους πιάτο


Διάφραγμα μοσχαριού με σάλτσα εσπανιόλ,
λάχανο σουκρούτ και baby πατάτες
Cabernet - Merlot 2009, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Το χαρμάνι των δύο εκλεκτών γαλλικών ποικιλιών
είναι το όχημα που ξετυλίγει την αρωματική και γευστική παλέτα του πιάτου



Μπάρα πικρής σοκολάτας με αποξηραμένα μούρα,
αφρός βασιλικού και φρέσκα βατόμουρα
Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γλυκός επίλογος με το Merlot να αρδεύει τέλεια την «πικρή» γεύση της σοκολάτας και να αναδεικνύει την αρωματική νότα του βατόμουρου
  
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 35€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Mono restaurant - wine bar,
Π. Μπενιζέλου 4Γ, Πλάκα, τηλ. 210 3226711

νέα