GR|EN

Γιορτινές Αρμονίες στο Café Balkan με κρασιά Αρβανιτίδη

Πολλοί και ιδιαίτερα νόστιμοι οι πρωταγωνιστές των γιορτινών τραπεζιών: η γαλοπούλα, το γουρουνόπουλο, ο σολομός, το αυγοτάραχο,
τα μελομακάρονα, ο μπακλαβάς και η υπέροχη σοκολάτα.

Το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου η οινολόγος Μαρία Νέτσικα θα μας καθοδηγήσει στην αναζήτηση των οινικών συνοδών τους.

Η chef Ντίνα Χρηστίδου θα ετοιμάσει τις νόστιμες μπουκιές και το Κτήμα Αρβανιτίδη θα σερβίρει τα κρασιά του στο ποτήρι μας εξασφαλίζοντας
τις ταιριαστές γευστικές συμπορεύσεις!

Θα δοκιμάσουμε λαχανοντολμάδες πίνοντας Chardonnay
και μετά μια δροσερή πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, ρόδι και vinaigrette μαλαγουζιάς πίνοντας, τι άλλο, Μαλαγουζιά.

Θα συνεχίσουμε δοκιμάζοντας φιλέτο γαλοπούλας με κουσκούς κουνουπιδιού, αποξηραμένα φρούτα & λεβάντα και ψαρονέφρι με πουρέ πρασοσέλινο συνδυάζοντάς τα δύο πιάτα με Merlot και Cabernet/Merlot και θα τελειώσουμε με μια τάρτα σοκολάτα αποφασίζοντας με τι κρασί θα την συνοδεύσουμε.

Κόστος συμμετοχής 20 € το άτομο

Café Balkan, Πρ. Κορομηλά 3, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310 233992

 

νέα