GR|EN

Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο εστιατόριο Trapezaria

Νύχτα Οίνου και Υπέροχων Χειμωνιάτικων Γεύσεων
Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο εστιατόριο Trapezaria ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

 

Το δείπνο με τα εδέσματα του chef Δημήτρη Παναγιωτόπουλου και τα κρασιά του Κτήματος Αρβανιτίδη ήταν απλά υπέροχο.

Για τους φίλους που δεν κατόρθωσαν να βρουν θέση, επαναλαμβάνεται την επόμενη Τετάρτη.

 

 

Menu


Καλωσόρισμα με mini κατσικίσιο κορμό με ψητό ανανά σε τσίλι
Σορόκος λευκός 2012, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)

Η βραδιά ξεκινά με έναν συνδυασμό κομψό, εξαίσια ισορροπημένο, αέρινο...

 

 

Κρέμα αβοκάντο με καπνιστό λαβράκι και αλοιφή λεμόνι-μανταρίνι

Μαλαγουζιά 2012, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ανακαλύψτε πως η φρεσκάδα της Μαλαγουζιάς
κολακεύει κάθε μπουκιά από το υπέροχο ορεκτικό με τα πλούσια αρώματα

 

 

Σπιτικός καβουρμάς με κουνέλι & πάπια, παλαιωμένο κασέρι Σοχού παλαιωμένο και μπρουσκέτα με σάλτσα από μέλι, βούτυρο, βασιλικό

Chardonnay 2011, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Δείτε πως η αρωματική και γευστική παλέτα του κλασικότατου Chardonnay
απογειώνει το πλούσιο σε γήινους τόνους πιάτο

 

 

Μοσχαρίσιο Osobuco στ' αμπελόφυλλα με λαχανόρυζο

Cabernet - Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Το χαρμάνι των δύο εκλεκτών γαλλικών ποικιλιών
είναι το όχημα που ξετυλίγει την αρωματική και γευστική παλέτα του πιάτου

 

 

Σούπα σοκολάτας με ζελεδάκια δυόσμου
και macaron burger από cremeux Guanaja/ketchup βατόμουρου

Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γλυκός επίλογος με το Merlot να αρδεύει τέλεια την «πικρή» γεύση της σοκολάτας

και να αναδεικνύει την αρωματική νότα του βατόμουρου

 

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο ιδιοκτήτης-chef του εστιατορίου Trapezaria Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

 

Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 29€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Trapezaria,

Θεοδώρου Νέγρη 1, Μακρυγιάννη

τηλ. 210 9213500

νέα