GR|EN

Ρολό σολομού με ραδίκια και σουσάμι δίπλα σε Chardonnay Αρβανιτίδη

Υλικά
φιλέτο σολομού
ωμό λευκό σουσάμι
αλάτι
πράσινο πιπέρι
λεμόνι
ραδίκια ή λαχανίδα

Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε μακρόστενες λωρίδες και το πασπαλίζουμε με αλάτι και σουσάμι.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε ρολά με τα κομμάτια του σολομού, συγκρατώντας το καθένα με ένα σουβλάκι.
Το ψήνουμε στη σχάρα και το σερβίρουμε με τα χόρτα, τα οποία έχουμε βράσει και έχουμε αφήσει να στραγγίσουν καλά.
Προσθέτουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού. 

νέα