GR|EN

Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο Tre Marie

Νύχτα Οίνου και Ιταλικών γεύσεων
Δευτέρα 28 Μαΐου 2012


Η γαστρονομία των Ιταλών, αποδεικνύει περίτρανα το προσόν της φυλής τους να ζει με γούστο.

Το καλόγουστο, φωτεινό κι ανοιχτόκαρδο εστιατόριο Tre Marie
στη Θεμ. Σοφούλη μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε την αυθεντική μαγειρική παράδοση της πληθωρικής γειτόνισσας χώρας μέσα
από το μενού που υπογράφει ο chef Domenico Licchelli.

Συνοικοδεσπότης της βραδιάς, το Κτήμα Αρβανιτίδη προτείνει τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τα εδέσματα.

Menu

Προσούτο Πάρμας
Παρμεζάνα Reggiano
Σουβλάκι με μοτσαρέλα και ντομάτα
Χωριάτικο πουγκί γεμιστό με μοτσαρέλα και ντομάτα
Φοκάτσες σε διάφορες γεύσεις
Πίτσες σε διάφορες γεύσεις
Κροστίνια ντομάτας
Κροστίνια με ταρτάρ τόνου
Σαλάτα Tre Marie
Σαλάτα πράσινη
Chardonnay 2011, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Δείτε πως η αρωματική και γευστική παλέτα του κλασικότατου Chardonnay απογειώνει τα ιταλικά antipasti

Fusilli με πέστο βασιλικού
Μαλαγουζιά 2011, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ανακαλύψτε πως η φρεσκάδα της Μαλαγουζιάς κολακεύει κάθε μπουκιά από το υπέροχο ζυμαρικό με τα πλούσια αρώματα

Ταλιάτα κοτόπουλο με πουρέ καρότο
Cabernet - Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Το χαρμάνι των δύο εκλεκτών γαλλικών ποικιλιών είναι το όχημα που ξετυλίγει την αρωματική και γευστική παλέτα του πιάτου

Χωνάκι με παγωτό τιραμισού


Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef των εστιατορίων Tre Marie, Domenico Licchelli
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 19€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Tre Marie,
τηλ. 2310 403655

νέα